Geplaatst op 16 december 2013

Jenny is assistent trainer binnen ons bedrijf. Het houdt in dat ze ondersteuning biedt en stukken leidt tijdens de training Communicatie en Sociale Gedragsstijlen. We hebben in de afgelopen twee jaar een hele prettige waardevolle samenwerking opgebouwd en voor deze nieuwsbrief deelt ze haar ervaring.

“Deze training was een soort van real-life google translate voor mij. Wat leuk om verschillende talen te kunnen herkennen en te leren spreken”.

Dit schreef ik in januari 2012, nadat ik de training communicatie en sociale gedragsstijlen had gevolgd. Wat ik toen nog niet kon bevroeden, was wat voor belangrijke en inspirerende rol deze training in mijn leven zou gaan spelen. Gegrepen door de opgedane kennis, besloot ik Brenda te assisteren bij de volgende training. Want een kans om alles nog een keer de revue te laten passeren kon ik toch niet laten liggen. En oh boy, wat een goeie beslissing was dat. Twee jaar en vele trainingen verder realiseer ik me wat voor het me allemaal heeft gebracht. Niet alleen maakt de verdieping in de kennis over de stijlen het verschil in mijn dagelijkse leven, maar heb ik me ook op vele andere gebieden verder ontwikkeld. Leiderschap, coaching, flexibiliteit, authenticiteit, lichtheid, samenwerken, focus… een kleine greep uit een lange lijst van kwaliteiten waar ik de afgelopen tijd in ben gegroeid. De veilige omgeving die wordt gecreëerd om te leren heeft er mede toe geleid dat ik nu werkzaam ben als assistent en regelmatig met Brenda door heel Nederland op pad ben naar bedrijfstrainingen. Het is altijd weer een feestje om `kwartjes te zien vallen` bij de deelnemers en nog steeds ben ik iedere keer verrast door de nieuwe inzichten die ik zelf op doe. Laatst verzuchtte een vriendin van me… wat ben je toch altijd blij als je terugkomt van een paar dagen hard werken bij Brenda. Ik kon niet anders dan met een tevreden glimlach instemmen met wat ze zei.


Leave a Reply