Succesvolle verdieping van relaties zowel privé als zakelijk.

Hoe kan het dat sommige contacten zo makkelijk en soepel verlopen en andere contacten zo moeizaam en stug? Waarom heb je met de ene persoon direct een klik en met de ander niet? Samenwerking met sommige mensen lijkt energie op te leveren, terwijl samenwerking met andere mensen je energie lijkt te kosten. Het antwoord op de vraag waarom dit zo werkt lijkt complex. In essentie is het antwoord echter eenvoudiger dan aanvankelijk vermoed wordt.
Mensen hanteren verschillende soorten communicatiestijlen en gedrag. De stijl die iemand hanteert bepaald hoe degene zich uit. Wanneer communicatie tussen gesprekspartners als moeizaam wordt ervaren is er dikwijls sprake van botsende communicatiestijlen. Niet van botsende karakters, zoals vaak als de oorzaak wordt gezien.
Wat is jouw stijl van communiceren? Wat werkt er goed aan? Wat werkt er minder goed aan voor de mensen om je heen? Hoe kan het dat je je ergert aan anderen en dat de samenwerking met anderen stagneert? Hoe komt het dat je vaak vindt dat je gesprekken niet efficiënt verlopen? Waarom heb je het gevoel geen ruimte te krijgen en heb je het idee dat je niet gehoord wordt? Of heb je juist het gevoel dat je over anderen heen dendert?

Tijdens deze workshop maak je kennis met de verschillende communicatiestijlen. Je krijgt inzichten in jouw voorkeursstijl en je ontwikkelt begrip voor de mensen om je heen.

Je kunt je hier aanmelden.

Thuis of binnen jouw bedrijf

Deze workshop kun je ook thuis organiseren. Als organisator kun je zelf kiezen wanneer je de workshop geeft en wie je uitnodigt, dit kunnen mensen zijn uit je familiekring, vriendenkring of collega’s. De workshop kan overdag of in de avond uren gegeven worden.

Je kunt je hier aanmelden.

Download de applicatie.