Lees hier de aanbevelingen op de bedrijfspagina van Facebook.

“De training heeft mij rust en zelfvertrouwen gegeven. Mijn irritatie ten op zichtte van andere communicatie stijlen is verdwenen omdat ik zelf heb ervaren hoe het voelt om verschillende stijlen toe te passen. Ik ben in staat om met iedereen contact te maken en vanuit daar te communiceren. Het heeft mijn leiderschap versterkt.”

Norbert
Helderwerk
Ondernemer

___

“Leven in het heden in plaats van in de toekomst was voor mij makkelijker gezegd dan gedaan. Echter dat is niet moeilijk maar anders. Voor mij betekende dit onder andere om bij belangrijke issues in mijn leven meer voor mijn gevoel dan mijn verstand te gaan. Daarbij kan ik altijd vertrouwen  op mezelf. Mijn interacties met Brenda hebben mij onmiskenbaar geholpen om in het NU te schitteren en te genieten.”

Dr. Joost van der Hoek
Hoofd medische staf AZ

___

‘’Blown away from day one by Brenda’s warmth, strength and dedication.
Struck by her ‘out of the box’ approach as a coach to my experiences, believes and biases .
Bizarre how these convictions can block you from seeing your own reality, possibilities and reach.
Enthusiastic by what her coaching skills did for me personally and business wise within a relative short period of 6 months.

And the beauty of it all is that you don’t feel like a ‘problem case’ but rather partnered in a journey to Personal Leadership!

Her coaching tools and guidance are designed to last”

Peter van der Bent SMP,
owner of M-OR-E Consultancy

___

“Tijdens de training werden hele herkenbare situaties behandeld. Dat was erg fijn. Tussen de tweede en derde trainings-dag was genoeg tijd om te oefenen en praktische ervaring op te doen. Daardoor pas ik het nu nog steeds dagelijks toe. Doordat ik me nu bewust ben van mijn communicatie stijl begrijp ik beter waarom er soms heel veel en soms geen contact ontstaat met mensen. Maar nog veel belangrijker; ik kan er zelf wat aan doen!”

Kirsten de Vries Trainer en Coach

___

“Drie maanden geleden ben ik voor het eerst bij Brenda geweest.

Het eerste gesprek was een intakegesprek om te kijken of zij mij kon helpen. Vanaf dat moment ben ik meerdere keren bij Brenda langs geweest om samen aan mijn ontwikkeling te werken. Het was/is een fijne reis die ik onder begeleiding van haar kan maken. Ze heeft vele inzichten gegeven in mijn deconstructieve gewoontes en nieuw gedrag. Ook weet ik dankzij Brenda waar mijn gedrag vandaan komt

Brenda is voor mij de perfecte coach omdat zij meerdere kwaliteiten heeft die ik belangrijk vindt. Ze is duidelijk, betrouwbaar, goed in wat ze doet, luchtig, liefdevol maar ook serieus en heeft humor. Ze voelt erg goed aan hoe zij zich in situaties het beste kan opstellen. Hiermee bevorderd zij ook de voortgang van mijn proces.

Buiten de coachings beantwoorde zij ook mijn mails als ik het even moeilijk had. Het is voor mij dus echt iemand geweest waar ik op terug kon vallen. Dankje Brenda voor de afgelopen en komende tijd.”

Luuk Hoogstraaten
Student
___