“Het mooiste beroep van de wereld”

Brenda Sarbach (1974) heeft naar eigen zeggen “het mooiste beroep van de wereld.” In de afgelopen vijfentwintig jaar waarin zij zich ontwikkelde tot allround trainer & eclectisch coach – bij iedere cliënt kiest zij welke methode het beste bij de persoon past – trainde en coachte zij zo’n 8000 personen van 9 tot 76 jaar, individueel of in groepsverband. Brenda werkt zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling als in het bedrijfsleven. De combinatie van beide vakgebieden maakt haar werk iedere dag weer uitdagend en uitermate bevredigend. Bij iedere training en workshop die zij geeft en bij elk gesprek dat ze voert staat haar motto voorop:

“Een omgeving te creëren waarin ieder persoon tot zijn recht komt en de ruimte heeft zijn talenten maximaal te benutten”.

Het begin

Na haar HBO-opleiding was Brenda enkele jaren werkzaam in de zakelijke dienstverlening. Op zoek naar verdieping volgde zij een training Persoonlijke Ontwikkeling, waarna zij opvallend meer ging genieten van het leven en van zichzelf. Omdat zij deze nieuwe kennis en ervaringen graag wilde doorgeven aan anderen, besloot Brenda van dit beroep het hare te maken. Na jaren werkzaam te zijn geweest bij een trainingsorganisatie – als trainer en daarnaast als leidinggevende – werkt Brenda sinds juni 2010 als zelfstandig ondernemer. Haar ervaring als trainer en coach kan zij direct toepassen in het bedrijfsleven. Zowel in haar samenwerking met bedrijven om hun resultaten te optimaliseren, als bij het gezond houden van haar eigen bedrijf.

Leer je zelfoplossend vermogen te verhogen

In de afgelopen jaren maakte Brenda zich diverse methodes meester. Inmiddels kan zij zich allround coach & trainer noemen. Training & Coaching door Brenda is niet gericht op jarenlange trajecten, maar op overdracht van kennis en ervaring. Je leert je zelfoplossend vermogen te verhogen, met als resultaat betere resultaten in zowel je professionele leven als je privéleven. Haar persoonlijkheid, directe benadering, integriteit en professionaliteit gecombineerd met haar passie voor zowel haar vak als haar cliënt, maken Brenda gedreven en effectief. Zowel de weg ernaar toe als het eindresultaat geldt.

Linkedin

Download de applicatie