Applicatie

Geplaatst op 11 oktober 2016

Download de applicatie en doe de test!

Wij zijn verheugd te melden dat wij inmiddels een applicatie voor smartphones hebben ontwikkeld!

De app is gratis te downloaden en biedt een communicatiestijlentest. Door het doen van de test kom je erachter wat jouw voorkeursstijl is en wat voor kenmerken er horen bij die communicatiestijl. Zo kun je, op een makkelijke en snelle manier, een nieuwe stap zetten in een meer zelfbewuste, efficiëntere en succesvollere manier van communiceren.

(meer…)

Trage denkers?

Geplaatst op 14 februari 2015

Je kent ze wel. Mensen die even nadenken voordat ze antwoord geven. Ze stellen vaak vragen en wachten op een stilte voordat ze reageren. Het zijn de mensen die vaak worden verweten dat ze niet assertief genoeg zijn. Ik had een sessie met een cliënt waarbij de bovenstaande kenmerken te herkennen zijn in zijn manier van communiceren. Hij heeft een voorkeur voor details en is een precieze luisteraar, die kalm en goed afgewogen zijn keuzes maakt.

(meer…)

“Never waste a good crisis”

Geplaatst op 26 september 2014

Wanneer je leven soepel verloopt, je tevreden bent, je omstandigheden prettig zijn tot geweldig, dan loopt alles en ben je gelukkig. Pas wanneer jouw acties mislukken en je krijgt niet wat je hebben wilt, begint de uitdaging om je goed te blijven voelen.

Een vriend die een behoorlijke persoonlijke ontwikkeling heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren en daar met regelmaat aandacht aan heeft besteed, was bij mij op bezoek. Hij ervaart veranderingen in zijn leven met grote emotionele en mentale impact en liep daarbij tegen een aantal dingen aan. Terwijl wij in een vriendschappelijk coachinggesprek zaten, had hij een aantal inzichten gekregen met betrekking tot zijn gedrag tijdens deze -voor hem- pittige periode. Leven vanuit je eigenwaarde en zelfvertrouwen is eenvoudig(er) wanneer je leven op rolletjes loopt. (meer…)

Energie

Geplaatst op 30 juni 2014

Wat doe ik zodat ik in contact ben met mijn levenslust, vitaliteit en energie?

Focus
Ik focus me op wat er wel is in plaats van op wat er niet is. Wanneer iets dat ik doe, mislukt dan betrek ik dat niet op mijn persoon maar zie ik het als iets wat ik alleen doe. Ik evalueer mijn gedrag en bedenk wat ik de volgende keer anders ga doen.

Doelen
Ik heb op elk gebied van mijn leven doelen. Ik focus mijn energie en ben gemotiveerd om in beweging te blijven en me te blijven ontwikkelen.

Dankbaarheid
Ik ben dankbaar voor grote dingen en kleine dingen. Wanneer ik wakker word, ben ik dankbaar voor het feit dat ik wakker ben. Wanneer ik met vrienden eet, ben ik dankbaar voor de mooie mensen om me heen. Wanneer ik train, ben ik dankbaar voor het werk dat ik mag doen. Wanneer het lekker zonnig weer is etc. (meer…)

Rosanne (17)

Geplaatst op 11 juni 2014

De fondswerving trainingen hebben mij veel inspiratie gegeven en gloed nieuw inzicht over het leven en hoe ik aan de slag moet met fondsenwerven.
Met dank aan Brenda Sarbach!

Ze heeft me laten zien hoe je positief in het leven kan gaan staan, en ook hoe je ontwikkeld als persoon. Het bewust zijn van de dagelijkse activiteiten die je doet waar je normaal nooit zou over nadenken of niet over wil nadenken. Ieder mens heeft ze eigen waarden en kwaliteiten maar hoe vind je die nou? Met haar methode van les geven heeft ze mijn ogen geopend en ik ben er van bewust geworden dat zelfvertrouwen zo belangrijk is in het leven. Zelfvertrouwen krijg je pas als je jezelf accepteert voor wie je bent en de dingen die er in je leven zijn gebeurd. In mijn geval werd het duidelijk dat ik moest stoppen met overleven en moet gaan leven. En dat ga ik nu ook echt doen! (meer…)