Communicatie en Sociale Gedragsstijlen

Tussen praten en het begrijpen van de boodschap zitten niet alleen een paar oren, maar een heel gebied van vertaling en perceptie. In het geval van conflicten, inefficiënte samenwerking, onbegrip, disfunctioneren, ergernis, teleurstellende resultaten en frustratie, is er meestal niet werkelijk sprake van conflicten, botsende karakters, onwil, te weinig respect en halsstarrigheid, maar eenvoudigweg van inadequate communicatie. Tachtig procent van wat er fout gaat in relaties gaat fout als gevolg van gebrekkige communicatie. De CSG training geeft je in twee dagen en één terugkomavond ‘gereedschap’ mee waarmee zowel in de training als in de dagelijkse praktijk gewerkt kan worden. Na de training kun je gerichter communicatievaardigheden inzetten, waardoor er beter naar je wordt geluisterd en je resultaat beter is. Je bent je bewuster van je eigen resultaat in communicatie en hebt meer zicht op waar het misgaat.
Lees meer over de training Communicatie en Sociale Gedragsstijlen

Fem: training voor vrouwen

Degene die het juiste antwoord op jouw vragen kan geven ben jezelf. De Fem-training helpt je ze te vinden door de juiste vragen te stellen. Fem is een 3-daagse training waarin vrouwen leren hoe zij hun kwaliteiten optimaal in kunnen zetten en het hoogst haalbare uit hun leven kunnen halen. In de daaropvolgende 3 maanden komen de deelnemers 4 avonden terug om het geleerde te verdiepen, praktijkervaring op te doen en begeleid te worden. Zo leren zij niet alleen in theorie hoe zij authentiek kunnen leven maar ervaren al het geleerde ook in de dagelijkse praktijk. Een training voor vrouwen die ‘vrij’ willen zijn en hun eigen kracht en liefde (weer) willen ervaren. Kortom: voor vrouwen die zichzelf volledig willen accepteren om zich zo te kunnen verbinden met andere mensen.
Lees meer over de training Fem

Bedrijfstrainingen

Brenda Sarbach verzorgt coaching- en trainingstrajecten voor het bedrijfsleven en ontwikkelt in samenwerking met Gineke Sietsma van Amethist Developing People trainingen op maat. Afhankelijk van de probleemstelling wordt een maatwerktraject samengesteld. Dit gebeurt op basis van een intakegesprek, van tevoren in te vullen vragenlijsten, interviews, een observatie tijdens een vergadering of op basis van een praktijkopdracht of simulatie. De resultaten van deze praktijkopdracht of simulatie zijn dan de aanknopingspunten voor een in overleg samen te stellen leertraject.
Lees meer over bedrijfstrainingen