• Neem de regie en voel je goed!
  • Wees gelukkig!
  • Geniet!

Het is fijn om de regie te hebben over je emotionele, mentale en praktische leven

Ben je weleens gekwetst, beledigd, bezorgd, onzeker, geërgerd, minderwaardig, aangevallen, afgestompt, zwak, boos, afgewezen, jaloers, verontwaardigd, chagrijnig, angstig, belabberd, eenzaam, onaantrekkelijk, dom, ongemotiveerd of mentaal moe?

Dit zijn emoties die gestuurd zijn vanuit je omgeving, of het beeld dat je denkt te moeten ophouden.

Wat is het doel van deze emoties? Wat betekenen ze? Is het nodig om deze negatieve gevoelens te ervaren? Nee het hoeft niet. Wat belangrijk is, is jezelf de vraag te stellen hoe je vanuit jouw kracht en (zelf)liefde kunt handelen. Als je vanuit deze bronnen handelt, ben je namelijk authentiek en word je niet meer gestuurd door je omgeving, of het beeld dat je denkt op te moeten houden richting je omgeving.

Je moet in staat zijn om goed te voelen, om je goed te voelen.

Wat ga je doen in de training?
We gaan groepsgewijs aan de slag met de werking van de hersenen, acceptatie, afweermechanismen, sabotage strategieën, waarnemen, ontvangen, zelfvertrouwen, authenticiteit, voelen, intuïtie en eigenwaarde.

Wat leer je?

Je leert hoe je vanuit jouw kracht en (zelf)liefde handelt. Daarnaast herken je en reken je af met aangeleerde destructieve mechanismen, negatieve gedachten en gevoelens. Vervolgens zet je ze om in opbouwende gewoontes en positieve gevoelens. De training duurt vijf avonden, verdeeld over twee maanden. Door de praktische gereedschappen, die je binnen de training aangereikt krijgt, leer je dit niet alleen tijdens de training te doen, maar in de dagelijkse praktijk toe te passen.

Wat zijn de resultaten?

* Zelfvertrouwen en eigenwaarde
* Energie
* Verbeterde gezondheid
* Weten wat je wilt
* De kracht om het te bereiken
* Mentale fitheid
* In het hier en nu leven
* Lekkerder in je vel
* Doelen stellen en behalen
* Flow ervaren
* Algehele tevredenheid
* Authentiek leven
* Rust en harmonie
* Contact

Lees hier de aanbevelingen op de bedrijfspagina van Facebook.

Duur

De training bestaat uit vijf trainingsavonden van 19.00-23.00 uur

Garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van de training. In een persoonlijk gesprek verhelderen we samen de toegevoegde waarde voor jou. Wanneer jij alle sessies hebt meegedaan en je hebt niets aan de training gehad voor je eigen leven. Geven wij je geld terug.

Quotes

Vroeger denderde ik door het leven. Het doel van de training was dan ook om meer in harmonie, dichter bij mezelf en authentieker te leven. Het geeft een geweldig gevoel om dit in mezelf te hebben leren kennen.

Eric Kroese
Tandarts Centrum Bijzondere Tandheelkunde

De training heeft mij voornamelijk veel rust gegeven doordat ik geen energie meer verspil aan het nutteloos malen over mijn eigen verzinsels. Ik maak hierdoor sneller en makkelijker beslissingen waar ik achter sta en welke ik accepteer als deze anders uitpakken dan ik verwacht had. Zo is er weinig ruimte voor negativiteit en dat geeft veel zelfvertrouwen.

Martine Wubben