Fem is een prachtige gelegenheid om jezelf te leren kennen, te leren van elkaars ervaringen en inzicht te verkrijgen in je eigen mogelijkheden en (door jezelf of anderen opgelegde) beperkingen. Vrouwen leren hun talenten te gebruiken om hun doelen, ambities en wensen te kunnen verwezenlijken. De training ondersteunt je om nieuwe instrumenten te ontdekken, waarmee je liefdevol en in zelfcontrole, speels en gedisciplineerd, vrij en doelgericht, gelukkig en optimaal presterend het succes in je leven kunt behalen dat jij zelf kiest.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de training

Acceptatie
Intimiteit
Verlangen
Seksualiteit

In de brochure kun je meer informatie vinden over de onderwerpen.

Toepassen in de praktijk

Na de 3-daagse training ga je het geleerde toepassen in je eigen leven. Je wordt daarin begeleid op 4 trainingsavonden verspreid over een periode van 3 maanden. Je krijgt ‘gereedschap’ mee om je ervaring in het dagelijkse leven toe te passen en doet huiswerkopdrachten. Middels feedback op deze opdrachten blijf je jezelf ontwikkelen. Gaandeweg zal je zien dat je alle opgedane ervaring daadwerkelijk kunt toepassen in je dagelijks leven. Jij hebt de regie over je emotionele, mentale en praktische leven!.

Intake

Voorafgaand aan de training vind er een intake plaats. Op basis van de intake bepalen we jouw persoonlijke traject en bereiden we je voor op de training. Op deze manier kun je het maximale uit de training halen.

Praktisch

Duur: Drie dagen: vrijdag, zaterdag en zondag en 4 avonden van 19.00 tot 23.00 uur

Er is tevens een mogelijkheid tot overnachten. Hier zullen extra kosten voor in rekening worden gebracht.

Meer informatie over deze training vind je terug in de brochure.