Weet uw zoon of dochter wat hij wil? Houdt hij of zij zich altijd aan de afspraak? Barst uw kind van het zelfvertrouwen? Neemt het altijd zijn verantwoordelijkheid? Gebruikt het al zijn talenten? Dan kunt u stoppen met lezen.

Zelfvertrouwen
De meeste tieners tussen de 16 en 19 laten onzeker gedrag zien en vinden het belangrijk wat anderen van ze vinden. Ze durven niet altijd hun capaciteiten in te zetten. Met een klein zetje kunnen ze toch heel wat bereiken. Met Go For It leert uw kind:

  • Doelen te stellen en hoe ze te bereiken
  • Door te zetten als het tegenzit
  • Zelf de regie te nemen in zijn of haar leven
  • Een zelfstandige levenshouding aan te nemen

Andere kijk
Samen met Brenda Sarbach ontwikkelt uw zoon of dochter in vijf bijeenkomsten een andere kijk op het eigen leven. Op vijf zondagen tussen 11 en 15 uur is uw kind welkom om kennis te maken met leeftijdgenoten en te werken aan zijn of haar eigenwaarde .

Praktisch

We starten op zondag 11 mei. De kosten voor deze training zijn € 295,-. De andere data zijn: 25 mei, 29 juni, 24 aug en 21 sept. Vanaf de 2e meeting hebben uw zoon of dochter wekelijks contact met hun coach.

Onze ervaring
Brenda Sarbach heeft ervaring met  schoolgaande jongeren bij het project School at Sea  Hierbij varen leerlingen in een half jaar naar de Caraïben en terug, op een zeilschip. Onderweg koppelen ze schoolkennis aan ervaringen, tijdens expedities en aan boord. Jongeren leren zo om samen te werken, elkaar te inspireren vanuit creativiteit en verantwoordelijkheid. De resultaten waren opmerkelijk.

Fondsenwerf-training
Het bedrag voor deze reis, ruim 20.000 euro per persoon, hebben de jongeren na een fondsenwerftraining van Brenda zelf bij elkaar gebracht. Ze hebben allen hun talenten en leiderschapskwaliteiten ontwikkeld. Het leverde gelukkigere tieners op.
 Deze methode heeft zichzelf bewezen en derhalve zet Brenda Sarbach dezelfde aanpak in bij Go For It.

Go For It! 
Be Yourself & Be the best that you can be!